Hlavní obsah

Záruba a Makeš dominovali na Slovakia Ringu

Virtuální šampionát ESET iSeries pokračoval čtvrtým podnikem. Jeho pomyslným dějištěm se stal u jezdců velice oblíbený Slovakia Ring. Ke dvěma závodům na technicky náročné trati se přihlásilo 23 jezdců, mezi nimiž excelovali jezdci týmu Mičánek Motorsport powered by Buggyra.

Foto: Buggyra media

Mičánek Motorsport vévodí průběžnému pořadí týmů.

Článek

Josef Záruba s Michalem Makešem dokázali v prvním závodě s vozy Lamborghini Huracan vybojovat double, přičemž Makeš zaznamenal nejrychlejší závodní kolo s hodnotou 2:01.672. Třetí z jezdců týmu Jakub Knoll projel cílem na desátém místě.

Ve druhém závodě, díky bezchybnému výkonu, exceloval Makeš, který zvítězil se suverénním náskokem 10 vteřin před Polákem Mireckim. Záruba byl odmáván na místě sedmém a Knoll napodobil své desáté místo z první jízdy. Vítěz závodu Makeš si připsal autorství nejrychlejšího času i v této jízdě. Hodnota tohoto kola představovala 2:01.647.

„Do konce celé série schází již jen jeden podnik v Brně. Najeto ho má snad každý úplně na výbornou, a tak bude ještě tuhý boj. My aktuálně držíme průběžné vedení, jak v jezdcích, tak týmech. Pochopitelně uděláme vše pro to, aby tomu tak bylo i v posledních dvou závodech," usmívá se Jiří Mičánek jr., viditelně spokojený manažer týmu.

Reklama

Související témata: