Hlavní obsah

Krpálek kvůli fanouškům odložil setkání se synem: Lidi si zaslouží, abychom přijeli poděkovat

Praha

Po zisku zlaté medaile se na něj strhla v Riu velká pozornost. V úterý se judista Lukáš Krpálek vrátil domů. Trasa Rio - Praha - Lipno. Tam velké setkání českých sportovců s fanoušky. Focení, rozhovory a šrumec, který nebral konce. Shledání se synem Antonínem musel ještě na pár hodin odložit. „Syna jsem chtěl samozřejmě vidět, ale na druhu stranu, lidi si to zaslouží, abychom sem přijeli a poděkovali jim,“ řekl Krpálek se zlatou medailí na krku.

Krpálek bude nabírat, čeká ho 15 kiloVideo: Sport.cz

 
Článek

Český judista je dvojnásobným mistrem Evropy, mistrem světa, před pár dny slavil i na olympiádě. Pokaždé trochu jiná cesta, příběh. „To je jasný, určitě je pro mě více medaile z olympiády, protože to je hrozně moc těžký turnaj. Na každého sportovce je vyvíjen obrovský tlak, není to úplně jednoduchý," přiznal chlap, který závodil ve váze do 100 kilogramů.

Teď chce výše, má v plánu nabrat patnáct kilo. „Tohle nepůjde hned, to je na delší dobu, v rozmezí roku, dvou. Chtěl bych startovat na olympiádě v Tokiu, ale je ještě dost času," byl v klidu na Lipně Krpálek, který kvůli odletu z Ria nebude moci podpořit další české sportovce.

„Podpora je velmi důležitá, jsem hrozně rád, že jsme se navzájem podporovali, škoda, že nemohu podpořit ostatní, musel jsem odjet."

Reklama

Související témata: