Hlavní obsah

Drama na baseballu, kameramana po zásahu míčkem odvezli na nosítkách!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kameraman Pete Stendel byl zraněn po zásahu baseballovým míčkem do hlavy během středečního zápasu v New Yorku mezi Yankees a Baltimore Orioles.

Foto: Frank Franklin II, ČTK/AP

Kameraman je odvážen na nosítkách během zápasu MLB po zásahu míčkem.

Článek

Pete Stendel z televizní stanice YES Network utrpěl zranění na konci páté směny, když míč vypálený nováčkem Orioles Gunnarem Hendersonem na první základně minul hráče a zasáhl Stendela do hlavy. Utkání bylo na 15 minut přerušeno, než se lékařský personál postaral o zraněného kameramana.

Když byl na nosítkách odnášen ze hřiště, zvedl ruku a zamával 36 tisícům diváků, kteří mu tleskali. A skandovali MVP, což je zkratka pro nejlepšího hráče zápasu. „Přejeme panu Stendelovi brzké uzdravení," stálo vzápětí na twitterovém účtu Baltimore Orioles. Yankees zase tweetovali záběry Stendela se zdviženou rukou, jak dává znamení, že jeho zranění není vážné.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.

Nejnovější články

Hokej

Kanada - USA 6:4

Kanada ve finále mistrovství světa hokejistů do 18 let zdolala Spojené státy
NačítámNačíst další články