Hlavní obsah

Měl kontrakt snů, ale zařizoval vraždu. Dostal doživotí a nakonec se bývalý hráč NFL sám oběsil

Aktualizováno

Bývalý hráč New Englad Patriots v NFL Aaron Hernandez, jenž byl v roce 2015 odsouzen za vraždu na doživotí bez možnosti propuštění, se oběsil ve své vězeňské cele. Sedmadvacetiletý Hernandez se podle vězeňské služby oběsil na prostěradle přivázaném k oknu.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Aaron Hernandez se oběsil v celeVideo: sntv

 
Článek

Policie bude incident prověřovat a vyšetřovatelé čekají na výsledky pitvy. Podle prvních informací nezanechal Hernandez žádný dopis na rozloučenou. Jen před několika dny byl přitom u soudu zproštěn jiného obvinění z dvojnásobné vraždy, k níž mělo dojít po konfliktu v nočním klubu v roce 2012.

Bývalý hráč Patriots byl usvědčen z toho, že v roce 2013 nechal zavraždit Odona Lloyda, přítele sestry své snoubenky. Rok předtím podepsal Hernandez s New England pětiletou smlouvu na 40 miliónů dolarů. Kontrakt obsahoval podpisový bonus 12,5 miliónu, nejvyšší, jaký hráč na jeho ofenzivní pozici "tight end" kdy dostal. Klub ho krátce po zatčení propustil.

Zástupci Patriots se o úmrtí dozvěděli jen několik hodin před plánovanou návštěvou Bílého domu na oslavu zisku Super Bowlu. Mluvčí klubu ale vzkázal, že se vedení k události dnes nebude vyjadřovat.

Reklama

Související témata: