Hlavní obsah

Německá mašina udeřila! Bývalý fotbalový reprezentant zvládl debut v ringu

Praha

Tim Wiese zvládl debut ve wrestlingu. Bývalý fotbalový reprezentant Německa vkročil do ringu vítězně. "Srazím ho k zemi, půjde ven z ringu," řekl před zápasem bývalý gólman Werderu Brémy, který se nyní pyšní přezdívkou Mašina. Fotbal vyměnil za show organizace WWE (World Wrestling Entertainment) a ve čtvrtek večer v Olympijském parku v Mnichově se svými kolegy Cesarem a Sheamusem slavil vítězství nad triem Primo, Epico, Bo Dallas.

Tim Wiese zvládl debut v ringu.

 
Článek

Wiese se rozhodl, že bude používat přezdívku „The Machine". Tedy mašina, stroj. Vyberte si. „Jsem výbušnější a agresivnější, takže jsem neporazitelný. Mám plán, jedu naplno, srazím ho k zemi, půjde ven z ringu. Vždycky jsem byl ambiciózní, nikdy jsem se nestaral o to, jak lidé reagují na věci, které dělám," řekl Wiese ještě předtím, než vkročil mezi provazy.

Fotbalovou kariéru ukončil ve dvaatřiceti letech, nyní je mu o dva roky více. „Fotbal je dávno za mnou. V prosinci mi bude pětatřicet, myslím, že je to nejlepší věk pro zápas. Nemám strach, ostatní ho mají," citoval Wieseho server dw.com.

V bundeslize odehrál 269 zápasů, poznal atmosféru Champions League i mistrovství světa. Teď se vrhl do světa, kde má navrch testosteron.

Reklama

Související témata: