Hlavní obsah

To už je za hranou! Při divoké rvačce šlo o život

Tennessee/Praha

Že se fanoušci soupeřících týmů v různých sportech mezi sebou porvou, není už žádným překvapením. Událost, ke které došlo na tribuně při zápase nejvyšší ligy amerického fotbalu mezi týmy Titans a Rams (konečný výsledek 28:16), už je ale daleko za hranou. Fanoušci při rvačce na tribuně padali ze schodů a jeden dokonce úmyslně šlápl ležícímu příznivci Rams na hlavu a krk.

Foto: Kirby Lee, Reuters

Zápas mezi Titans a Rams. Ilustrační foto.

Článek

Při divoké rvačce do sebe na tribuně fanoušci nejdříve bušili pěstmi, poté byl jeden z nich stržen na zem a obličejem dopadl na betonové schody. Většina z příznivců, kteří incidentu přihlíželi a natáčeli si jej na telefony, nejevila zájem uklidnit rváče.

Za chvíli obličejem přistál na zemi po tvrdé ráně další z fanoušků a začínalo přituhovat. K zásahu se rychle chystali strážci pořádku a rváčům bylo jasné, že nejlepším řešením bude rychlý úprk z míst, kde se potyčka odehrála.

Brutální podívaná ale i tak pokračovala. Jeden z násilníků při útěku směrem k vrchu tribuny úmyslně šlápl ležícímu sokovi na krk. Záběry ukazují, že otřeseného muže se pak snažil dostat na nohy další z účastníků rvačky.

Reklama