Hlavní obsah

Unikátní strahovský trénink! České hvězdy se dočkaly netradiční pochvaly

Praha

Trénink, který byl hotovým sportovním unikátem. Známí čeští sportovci, medailisté z olympiád či držitelé tuzemských rekordů, si dali speciální tréninkové dostaveníčko na pražském Strahově. Na jedné z nejznámějších pražských vyhlídek se před objektivem známého fotografa Tomáše Třeštíka postupně vystřídali rychlobruslařka Martina Sáblíková, plavkyně Barbora Semanová, judista Lukáš Krpálek a rychlostní kanoisté Josef Dostál a Radek Šlouf.

Foto: Tomáš Třeštík

Judista Lukáš Krpálek v akci na Strahově.

Článek

„Času teď před zimní olympiádou není mnoho, ale i tak jsem moc ráda, že jsem si v nabité přípravě našla čas a mohla se potkat s ostatními členy UA family," zmiňuje rychlobruslařka Martina Sáblíková, která se právě teď chystá na svoji již pátou zimní olympiádu.

Nejlepší český rychlostní kanoista Josef Dostál si strahovské focení také užil a hned si zajistil pokračování. „Domluvili jsme se s Tomášem, že si k němu přijdu udělat pověstnou balkonovku, tak se moc těším," prozradil dvoumetrový obr.

Foto: Tomáš Třeštík

Rychlobruslařka Martina Sáblíková nemohla na unikátním strahovském tréninku chybět.

Spokojený s výkony sportovců před objektivem byl spokojený i samotný Třeštík. „Přestože sport jako takový sám moc nesleduji, tak sportovce shodou okolností fotím poměrně často a moc rád. Pracuje se mi s nimi dobře, jsou to v naprosté většině případů velmi milí a skromní lidé. Navíc je pro ně specifické, že umí velmi dobře pracovat se svým tělem a chápou tak moje požadavky," pochvaloval si jeden z nejznámějších českých fotografů.

Foto: Tomáš Třeštík

Plavkyně Barbora Seemanová si dala na Strahově dostaveníčko s dalšími esy českého sportu.

Všechny výše zmíněné sportovce spojuje nejen účast na několika olympijských hrách, ale i skutečnost, že patří mezi ambasadory americké sportovní značky Under Armour, která má v týmu světová sportovní esa jako jsou profesionální boxer Anthony Joshua, basketbalista Stephen Curry či závodník F1 Mick Schumacher.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.