Hlavní obsah

Před stadionem úřadujících šampionů bylo nalezeno tělo mrtvého muže

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Úřadující šampioni Super Bowlu Los Anglels Rams tu společně se svými fanoušky obvykle zažívají chvíle štěstí. Teď se však SoFi Stadion v Inglewoodu v Kalifornii stal místem velkého neštěstí. V umělém jezeře před stadionem bylo nalezeno tělo pětačtyřicetiletého muže. Zřejmě šlo o sebevraždu.

Foto: Profimedia.cz

SoFi Stadion v Inglewoodu.

Článek

Starosta Inglewoodu James T. Butts řekl, že muž překonal řadu plotů, aby se dostal na 300 akrů rozlehlý pozemek, známý jako Hollywood Park, kde se stadion LA Rams a Chargers nachází. Ochranka si muže všimla na kamerách kolem šesté hodiny odpoledne, zhruba o čtvrt hodiny později to bylo naposledy, co muže viděli živého nad hladinou jezera.

Tělo bylo nalezeno před desátou hodinou večer, identita muže je zatím neznámá a přesnou příčinu smrti potvrdí až nařízená pitva. „Upřímně řečeno, je to někdo, kdo se vědomě rozhodl vniknout na pozemek, dostat se do jezera a skončit s nějakou úzkostí a obtížemi. Takže si nemyslím, že existuje něco, co by SoFi Stadium mohl udělat, aby tomu zabránil," řekl Butts k tomu, zda šlo tragédii nějak předejít.

Jezero Lake Park pojme asi 40 milionů litrů vody a je hluboké zhruba 4,5 metru.

Reklama

Související témata: