Hlavní obsah

Play off plné emocí. Proč Gulaš schytal stopku i pokutu? Jak se tlačí na rozhodčí a taky o Jalonenově autoritě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Extraligové semifinále vrcholí a přináší celou řadu emocí. Rozruch budí chování zkušeného kanonýra Milana Gulaše nebo nájezd Vladimíra Svačiny. Bylo rozhodnuto správně? Existuje ještě šance na historický obrat série? A jak se uvedl při premiéře na lavičce národního týmu finský trenér Kari Jalonen? O tom všem uslyšíte v novém dílu hokejového podcastu Za mantinelem, v němž debatovali redaktoři Sport.cz Martin Kézr a Jan Škvor.

Foto: Sport.cz

Za mantinelem

Článek

Extraliga se neúprosně blíží do finále. Sparta i Třinec jsou již jednou nohou v boji o titul, poslední krok ale bývá nejtěžší, což se může potvrdit dnes večer. Je také jasné, že ve čtvrtém zápase neuvidíme budějovického Milana Gulaše.

Střelec poloviny gólů Motoru v sérii byl v posledním duelu vyloučen těsně před koncem, čímž dal sparťanům příležitost k vyrovnání a následně zisku bodu. Navíc se musí smířit nejen se stopkou na páteční klání, ale rovněž s pokutou v hodnotě 10 % platu. V podcastu uslyšíte, o kolik peněz šlo.

Naopak na lavičce reprezentace nebude chybět dvaašedesátiletý kouč Kari Jalonen. Ten v pátek večer povede české mužstvo podruhé v souboji s Rakušany. Na první dojem je však jasné, že jde o velkého profesionála, který vzbudil u hráčů přirozený respekt a také vnáší do týmu nové pořádky.

Reklama

Související témata: