Hlavní obsah

PŘÍMÁK: Rozhodující gól na Spartě? Ostuda. Jestli cítil míč, měl se Krejčí přiznat

Zřejmě to byl vůbec nejkontroverznější moment celého 10. kola Fortuna ligy. Gól Sparty na 2:1, kterým doma porazila Hradec Králové a ukončila tak pět zápasů trvající sérii bez výhry. Podle dostupného záznamu O2 TV však Jan Kuchta zakončoval z ofsajdu poté, co Ladislav Krejčí lehce prodloužil míč. „Já bych chtěl, pokud to cítil, aby se přiznal... Jinak nevrátíme diváky a nějakou férovost do fotbalu,“ reaguje na počínání sparťanského navrátilce do sestavy Jiří Saňák, který je hostem fotbalového pořadu Přímák na Sport.cz.

Přímák s Jiřím SaňákemVideo: Sport.cz

 
Článek

Jak je tedy možné, že rozhodčí u videa branku potvrdili? „Jestli viděli ten záběr, co jsme viděli všichni, tak se o tom nedá ani bavit," míní trenér, který je aktuálně asistentem Václava Jílka v Olomouci. Hanácký klub je rovněž jedním z témat pořadu.

V Přímáku s moderátorem Radkem Šilhanem přichází řeč také na nadcházející duel Plzně s Bayernem Mnichov. A v rámci Německa je také tématem trápení Leverkusenu, ale také fotbalová pohádka Unionu Berlín.

Vyjádření hlavního rozhodčího po zápase Sparta - Hradec KrálovéVideo: O2 TV Sport

Závěrečná část pořadu patří také práci s mladými fotbalisty v zázračných ročnících a s odchovanci vůbec. Celý pořad si můžete přehrát nejen jako video, ale také v podcastové podobě.

Reklama

Související témata: