Hlavní obsah

Sparťan Laci proti Česku. Má formu, byl by pro nás nepříjemný, tvrdí bývalý reprezentační trenér

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fotbalovou reprezentaci čeká ve čtvrtek důležitý zápas kvalifikace o Euro 2024 v Albánii. Dost možná proti Čechům nastoupí sparťanský záložník Qazim Laci, který nechybí v nominaci kouče albánského národního týmu. Může pro jeho nasazení hrát roli, že s některými protihráči sdílí letenskou kabinu?

V kádru Albánie nechybí ani legionář z české ligy. Příspěvek z pořadu PřímákVideo: Sport.cz

 
Článek

„Laci by byl pro naše mužstvo určitě nepříjemný. Nejen proto, že některé kluky zná. Má formu, je impulzivní, hraje pravidelně. Nevidím důvod, proč by nemohl nastoupit,“ říká bývalý reprezentační trenér Petr Rada v pořadu Přímák na Sport.cz.

Laci sice ve Spartě ze začátku tolik nehrál, nicméně v posledních týdnech patří mezi klíčové muže výběru trenéra Priskeho. V nedávném domácím šlágru s Plzní se gólem podílel na výhře 2:1.

„Odvádí kvalitní výkony, místo v sestavě reprezentace mít určitě může. Ale tohle je pohled zvenčí. Trenér Silvinho je zkušený, má hráče vyzkoušené, ví o nich. Uvidíme, jestli se mu Laci vejde do základní jedenáctky,“ dodává Rada.

Reklama