Hlavní obsah

S trenérem Jalonenem jsem neměl nejlepší vztah, přiznává Nakládal

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Napínavé finále hokejové extraligy mezi Spartou a Třincem, kde vedou Oceláři 3:2 na zápasy, finský kouč Kari Jalonen u českého národního týmu, stejně jako setrvání Ukrajiny v mezinárodním hokeji. To jsou témata třetího Příklepu, hokejového podcastu Sport.cz, kde diskutují hokejový expert Práva Martin Kézr a obránce Jakub Nakládal spolu s moderátorem Vojtěchem Kropáčkem.

Foto: Sport.cz

V hokejovém podcastu Příklep na Sport.cz rozebíral aktuální dění obránce Jakub Nakládal a expert Martin Kézr.

Článek

Hokejisté Třince vedou v ostře sledované finálové sérii extraligy 3:2 na zápasy. A pokud bude platit tradice, mohou se Oceláři pomalu těšit, že oslaví mistrovský titul. V minulosti totiž platilo, že kdo vyhrál za stavu 2:2 pátý duel, ovládl nakonec celé finále.

Národní tým si pro změnu zvyká na reprezentačního kouče Kariho Jalonena. S ním má osobní zkušenost také Jakub Nakládal, zahrál si pod jeho vedením v Kontinentální lize za pražský Lev. Co o finské legendě český hokejista prozradil?

Jalonen? Žádné alibistické řeči, hráči za ním půjdou. Diskuse v pořadu Příklep.Video: Sport.cz

Reklama

Související témata: