Hlavní obsah

Šmicer by sportovního manažera vzal! Nároďák se neodmítá, říká jasně

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bylo pro něj velké zklamání, že jeho bývalý parťák z národního týmu Pavel Nedvěd odmítl na poslední chvíli pozici sportovního manažera fotbalové reprezentace. Vladimír Šmicer byl pro tuto variantu všemi deseti. Nedvědův krok ho však na druhé straně do hry o tuto funkci vrátil. „Nároďáku nemůžete říct ne,“ říká Šmicer ve svém podcastu Šmíca z voleje na Sport.cz.

Šmíca z voleje: Šmicer by sportovního manažera vzal!Video: Sport.cz

 
Článek

To, že Nedvěd nabídku odmítl den před svým očekávaným potvrzením ve funkci, Šmicra překvapilo. „Bylo to nešťastné. Že by časově nestíhal, mohl vědět trochu dřív. Je mi líto, že to nedopadlo. Cítil jsem, že by byla skvělá zpráva pro český fotbal, že se Pavel Nedvěd vrací do českého fotbalu. Fandil jsem mu. Na druhou stranu má na tento krok nárok,“ podotýká Šmicer.

Vicemistr Evropy a vítěz Ligy mistrů s Liverpoolem je nyní jedním kandidátů na Nedvědem odmítnutou pozici. „Neuvažoval jsem o tom v době, kdy byl ve hře Méďa. Teď se situace změnila, jsem zmiňovaný mezi kandidáty. Nároďák se neodmítá, bylo by to lákavé. Ale nechci, aby vypadalo, že se někam cpu,“ říká Šmicer, který se ve svém podcastu vyjádřil obšírněji také o čtvrteční rezignaci Sportovní rady, které šéfoval, i k novému trenérovi reprezentace Ivanu Haškovi.

Dva ostřílení fotbalisti, Vladimír Šmicer a Robert Neumann, rozebírají aktuální fotbalové dění.

Pusťte si Šmícu z voleje třeba na Podcasty.cz, Spotify nebo na Apple Podcasts.

Poslechněte si i naše další podcasty a pořady:

Reklama