Hlavní obsah

Juventus má poslední šanci dohonit AC Milán

Ke svému závěru pílí i italská nejvyšší soutěž a jednu z posledních příležitostí přiblížit se druhému místu má třetí Juventus Turín. Tým českých fotbalistů Pavla Nedvěda a Zdenka Grygery se ve 35. kole Serie A představí v Miláně a potřebuje domácí AC porazit. Na svého nedělního soupeře má AC čtyřbodový náskok.

Článek

Druhá příčka v Itálii znamená automatický postup do hlavní fáze Ligy mistrů a zaručený přísun slušné finanční sumy. Juventus byl dlouho druhý, ale v posledních kolech se mu příliš nedaří. Minulý týden si nechal v poslední minutě vstřelit gól a s posledním Lecce remizoval 2:2.

AC Milán oproti tomu vyhrál 2:0 v Catanii a od porážky v Janově se Sampdorií 1. března nepoznal hořkost porážky. Z osmi duelů navíc sedmkrát zvítězil při skvělém skóre 21:2.

Městského rivala Inter už AC nejspíš nepředstihne, mistr má náskok sedm bodů a ve zbývajících kole přijatelné soupeře. Udržení druhé příčky by pro červeno-černé barvy bylo uspokojivým zakončením sezóny.

Nedvěd ovšem do nedělního šlágru nezasáhne, pro disciplinární trest jej nemůže kouč Ranieri nasadit. Stejně je na tom Mjellberg.

Na vítězství AC Milán si můžete vsadit v kursu 1,85, na výhru Juventusu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 3,87. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,2.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.