Hlavní obsah

Live sázky: Nedělní vášeň... Šestkrát!

Okamžitá reakce na góly i ubíhající minuty. Mnoho různých příležitostí ke každému střetnutí. Vášeň v přímém přenosu. To jsou Live sázky bez manipulačního poplatku! Neděle nebude nudná. S Tipsportem můžete prožít minutu po minutě šest fotbalových soubojů.

Článek

Ve 14:30 hodin fotbalisté Arsenalu změří síly s Middlesbrough (PP Nova Sport). Londýnským „kanonýrům“ jejich přezdívka v posledních šesti zápasech slušela, nastříleli celkem dvacet gólů, Wiganu a Liverpoolu nasázeli po čtyřech brankách. Ustojí „Boro“ ofenzivní manévry Arsenalu? Domácí fanoušci by se vůbec nezlobili, kdyby se opakoval scénář z ledna 2006, tehdy Arsenal udělil Middlesbrough sedmigólovou lekci. Od té doby však „Boro“ se soupeřem ze severu Londýna neprohráli. Dva loňské střety skončily remízami 1:1.

O půl hodiny později AC Milán na San Siru vyzve k bitvě Palermo (PP Sport1). Domácí jsou druzí s desetibodovou ztrátou na Inter, růžový tým z Palerma bojuje o účast v pohárové Evropě. Červenočerní vyhráli tři zápasy v řadě, hosté míří k dnešnímu zápasu povzbuzeni výhrou 4:1 nad Boloňou. Listopadový vzájemný střet výrazně ovlivnil Ronaldinho, který za bezbrankového stavu neproměnil penaltu. Brazilec skóroval až z druhého pokutového kopu, mezitím však Palermo nasázelo Milánu tři góly a radovalo se z vítězství.

Návrat do kolébky fotbalu doporučujeme v 17:00 hodin, o záchranu bojující Blackburn hraje s Wiganem (PP Nova Sport). Pokud se Rovers chtějí vyhnout sestupové pasti, měli by naplno bodovat. Bilance obou dnešních soků z posledních let je vyrovnaná, v prosinci doma Wigan vyhrál 3:0.

V 19:00 hodin zaostřete na španělskou Primera División, třetí Sevilla na svém pažitu přivítá v tabulce druhý Real Madrid (PP Sport1). Domácí celek vypadl z tempa a prohrál tři poslední ligové zápasy. „Bílý balet“ naopak září, od březnové remízy 1:1 v městském derby s Atlétikem vyhrál všech šest následujících duelů. Poslední vzájemný zápas však lépe zvládla Sevilla, která slavila v Madridu divokou výhru 4:3. Od 21:00 hodin můžete vyzkoušet svůj tipérský instinkt v utkání Atlétika Madrid se Sportingem Gijon (PP Sport1). Pruhovaný domácí tým si bude chtít spravit chuť po debaklu 1:5 na půdě Santanderu. V bodový zisk doufá i zachraňující se Gijon, který musel skousnout už pátou porážku v řadě. Naposledy doma podlehl stejně ohroženému Espanyolu vysoko 0:3.

Do soubojů s bookmakery „naživo“ se můžete pustit i na domácí scéně. Hráči Liberce se od 20:00 hodin u Nisy poměří s Olomoucí (PP ČT4 Sport). Slovan se v posledním kole blýskl vítězstvím v sousedském derby s Jabloncem, Sigma po třech výhrách v řadě jen plichtila s remízovým králem z Českých Budějovic. Poslední čtyři vzájemné ligové souboje mezi Libercem a Olomoucí vždy vyhrál domácí celek.

Reklama