Hlavní obsah

Benešovou čeká v Miami Venus Williamsová

PRAHA

Těžká soupeřka čeká v Miami Ivetu Benešovou. Česká fedcupová reprezentantka se ve středu utká s domácí Venus Williamsovou, turnajovou pětkou. Ani jedna z tenistek na turnaji zatím neztratila jediný set.

Článek

Američanka je favoritkou, v Miami je nasazenou dvojkou. V prvním kole měla Williamsová volný los, pak postupně zdolala Izraelku Peerovou, Němku Grönefeldovou a Polku Radwaňskou. Turnajová šestadvacítka Benešová měla také na úvod volno, poté vyřadila Němku Lisickou, Argentinku Dulkovou a Španělku Medina-Garriguesovou.

Mostecká rodačka Benešová letos došla do finále v Hobartu, kde prohrála stejně jako v Indian Wells s krajankou Kvitovou. Na Australian Open ji ve druhém kole vyřadila Ruska Dementěvová. Do semifinále prošla na turnajích v Acapulcu a Monterrey.

Osmadvacetiletá Venus Williamsová se v semifinále může potkat se svou sestrou, Serena ale musí nejdříve porazit Japonku Li. Venus letos září, z dvanácti singlů prohrála jediný. Triumfovala na turnajích v Dubaji a Acapulcu.

Někdejší světová jednička Venus Williamsová je podle bookmakerů Tipsportu jasnou favoritkou, vsadit si na ni můžete v kursu 1,08. Na českou tenistku je vypsán kurs 5,5.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.