Hlavní obsah

Cleveland hostí nenáviděný Pittsburgh, se kterým dvanáctkrát v řadě prohrál

Velká řevnivost už od 50. let minulého století panuje mezi týmy NFL Clevelandu a Pittsburghu. Oceláři, kteří obhajují triumf v prestižním Super Bowlu, již letos Browns porazili a celkem nad Clevelandem zvítězili dvanáctkrát v řadě. Browns se v divizních soubojích nedaří, vyhráli jediný z jedenácti.

Foto: Keith B. Srakotic, ČTK/AP

Opora Pittsburghu Steelers Troy Polamalu je zraněná - ilustrační foto.

Článek

Pittsburgh se po mistrovské sezóně aktuálně trápí. Naposledy prohrál s Oaklandem, který skóroval touchdownem v závěru duelu. Oceláři mohou postrádat hvězdného receivera Hinese Warda, který má natažený stehenní sval. Na marodce s kolenem je opora defenzívy Polamalu. K tisícovce získaných yardů v sezóně se blíží další hvězda Santonio Holmes.

V konferenčním hodnocení je Pittsburgh desátý, má ale stejnou bilanci šesti výher a šesti porážek jako tři celky před ním. Poslední čtyři utkání ale prohrál a mladý kouč Tomlin se propad pokusí zastavit změnami v sestavě.

Cleveland spoléhá na Jamala Lewise, který letos při 143 pokusech naběhal 500 yardů. Browns posledních sedm zápasů prohráli, v konferenci jsou poslední s jediným vítězstvím. Ve druhé konferenci jsou na tom stejně Tampa Bay a St. Louis.

V šestém týdnu Pittsburgh porazil Cleveland 27:14, celkem 417 yardů naházel hvězdný rozehrávač Steelers Roethlisberger.

Na vítězství Clevelandu si můžete vsadit v kursu 4,1, na výhru Pittsburghu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 1,2. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 18.

Reklama