Hlavní obsah

Vsaďte stovku na AS v římském derby a vyhrajte 245 korun!

PRAHA

Sobota je ve znamení derby. V Itálii se v Římě utkají tamní rivalové Lazio a AS, které má aktuálním ročníku více důvodů k radosti. V tabulce jsou svěřenci trenéra Spallettiho na šestém místě a před Laziem mají osmibodový náskok.

Článek

Lazio před týdnem prohrálo v zachraňující se Sieně 0:2, předtím podlehlo v Catanii domácímu celku 0:1 a Chievu 0:3. Naposledy Římané zvítězili počátkem března, kdy zdolali Boloňu a Neapol. Kouč Rossi své svěřence odvezl na předzápasové soustředění, které má pomoci ukončení série porážek. Postrádat bude jedině útočníka Simone Inzaghiho, který je po operaci ramene.

Po porážce v Sieně si na své idoly počkali v tréninkovém středisku ve Formellu fanoušci a důrazně je upozornili, že prohru mohou odčinit jen výhrou v už 132. římském derby. Navíc prezident Lotito pohrozil, že hráčům dá pokutu ve výši týdenního platu.

AS Řím v minulém kole při návratu kapitána Tottiho porazilo 2:1 Boloňu, na konci března ovšem doma utrpělo debakl 1:4 s Juventusem Turín. Tři předchozí duely AS remizovalo a osm kol před koncem je cesta do nejlepší čtyřky trnitá. Do konce sezóny je mimo zraněné Cicinho, problémy přetrvávají u Aquilaniho.

V listopadu AS porazilo Lazio 1:0 a pokud uspěje i dnes, porazí svého tradičního soupeře v obou ligových zápasech sezóny poprvé od ročníku 2001/02.

Na vítězství Lazia si můžete vsadit v kursu 2,89, na výhru AS vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,45. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 2,8.

Reklama