Hlavní obsah

Vsaďte stovku na Hamburk a vyhrajte 315 korun

PRAHA

V neděli se dohrává 27. kolo bundesligy a fotbalisté Hamburku mají šanci opět bodově dostihnout vedoucí Wolfsburg. Potřebují k tomu vyhrát ve Stuttgartu, který na jaře jedinkrát prohrál. Severoněmecký celek zažívá excelentní sezónu, vedle druhého místa v bundeslize je v semifinále Německého poháru a zároveň bojuje s Manchesterem City o postup do semifinále Poháru UEFA.

Článek

Hostující trenér Martin Jol nemůže v neděli počítat se službami kapitána Davida Jarolíma. Český reprezentant byl vyloučený v utkání minulého kola proti Hoffenheimu. „Letos jsme se už museli vypořádat s hodně výpadky, poradíme si i tentokrát,“ říká Nizozemec. „Kluci to zvládnou i beze mě," je přesvědčený Jarolím. Svalové problémy má Benjamin.

Kompletní kádr nemůže nasadit ani domácí trenér Markus Babbel, pro žluté karty je v disciplinárním trestu Cacau, zranění jsou Bastürk a Khedira. Pokud VFB vyhraje, bude na druhý Bayern Mnichov ztrácet tři body a dotáhl by tak bodově Hamburk. „Čeká nás pořádně těžká práce,“ uvědomuje si Babbel.

Podzimní zápas doma Hamburk vyhrál po gólech Trochowskiho a Mathijsena 2:0, i ve Stuttgartu chce navázat na poslední tři ligové výhry. Naposledy ve Stuttgartu vyhrálo vzájemný zápas domácí VFB 1:0.

Na vítězství Stuttgartu můžete vsadit v kursu 2,2, na výhru Hamburku vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 3,15. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 2,95.

Reklama