Hlavní obsah

Využijí doma Karlovy Vary druhý mečbol proti Slavii?

PRAHA

První pokus nevyužili, v neděli mají hokejisté Karlových Varů druhou šanci získat premiérový extraligový titul. Slavia v pátek doma Západočechy porazila 3:2 a stále tak má naději na obhajobu titulu. Pokud zvítězí v Karlových Varech, bude série srovnaná a rozhodne se v úterý v O2 Aréně.

Článek

Už jednou se svěřencům trenéra Růžičky podařilo zvrátit nepříznivý stav 1:3 na zápasy – ve čtvrtfinále proti Vítkovicím. Nyní ale čelí kompaktnímu soupeři s vynikajícím Mensatorem. Ani reprezentační brankář ovšem nedokázal slávistům zabránit ve snížení série.

Karlovy Vary jsou v nejvyšší soutěží dvanáct let a po loňské finálové sérii, kterou Pražané vyhráli až v rozhodujícím sedmém duelu, by rády udělaly poslední krok. V aktuálním play-off jim žádný celek nedokázal v sérii vzdorovat déle než šest zápasů (Litvínov porazily 4:0 a Spartu dokonce 4:1).

SÁZEJTE LIVE!
Utkání začne v 17:00 hodin, přímý přenos vysílá ČT2. Lovci kursů mohou změřit síly s bookmakery při Live sázkách bez manipulačního poplatku. Nechte se vtáhnout do hry, reagujte na aktuální dění!

Doma letos v play-off prohráli jediné utkání (druhé finále) a pokud opět nezaváhají, budou novým mistrem. Slavia byla jediným celkem, který v posledních dvou letech dokázal ve vyřazovací části na západě Čech zvítězit. Letos ale musí svoji loňskou bilanci vylepšit, jinak bude sesazena z trůnu. Růžička vzal tým do dějiště zápasu s denním předstihem už v sobotu.

Slavia musela i v pátém finále střídat gólmany, tentokrát byl na vině zranění Stanislava Nerudy. Střídající mladíček Furch dokázal odolat a udržel těsný náskok Slavie do konce zápasu.

Na vítězství Karlových Varů si můžete vsadit v kursu 2,05, na výhru Slavie vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,7. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 4.

Reklama