Hlavní obsah

Završí druholigové Slovácko překvapení na účet mistra?

Blízko další senzaci jsou fotbalisté Slovácka. Druholigový celek ve středeční odvetě semifinále Poháru ČMFS přivítá Slavii, na jejímž hřišti úvodní duel vyhrál 1:0. Pokud s mistrem neprohraje, bude senzačně ve finále. A to už v poháru Slovácko vyřadilo Brno, Kladno i Ostravu.

Článek

Slovácko by tak mělo šanci na účast v příštím ročníku Evropské ligy, která nahradí Poháru UEFA. Pokud by totiž z druhé dvojice postoupila Sparta a zároveň si zajistila účast v poháru v lize, byl by druholigový celek šokujícím účastníkem soutěží pohárové Evropy.

Slavii se navíc v Uherském Hradišti nedaří, naposledy tam vyhrála před sedmi lety. Od té doby na Slovácku dvakrát prohrála a třikrát remizovala. Poslední tamní duel skončil bezbrankovou remízou, který znamenal pro sešívané konec mistrovských nadějí.

Mistr ale o víkendu ukončil neúspěšnou sérii ligovým vítězstvím nad Českými Budějovicemi a hodlá domácí zaváhání odčinit. Slovácko navíc trenér Karel Jarolím v minulosti vedl.

Druhou semifinálovou dvojici tvoří Teplice a Sparta, první duel v Praze vyhráli domácí po gólu Kušníra 1:0.

Na vítězství Slovácka můžete vsadit v kursu 3,8, na výhru Slavie vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 1,8. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,4.

Reklama