Hlavní obsah

SÁZEJTE LIVE: Další dvě utkání v kvalifikaci!

Okamžitá reakce na góly i ubíhající minuty. Atraktivní změny kursů. Mnoho různých příležitostí ke každému střetnutí. Vášeň v přímém přenosu. To jsou Live sázky bez manipulačního poplatku!

Článek

Kromě zapásu Česka se Slovenskem pro vás Tipsport připravil na dnešní večer ještě další dvě LIVE SÁZKY! První z nich začíná ve 20:00, kdy Turecko přivítá na domácím hřišti úřadující evropské šampiony ze Španělska. Tyto týmy se utkaly již před čtyřmi dny ve Španělsku a zápas skončil vítězstvím domácích 1:0. Španělé to však na turecké půdě budou mít nejspíš daleko těžší i proto, že je všeobecně známá horká krev místních fanoušků, kteří dokáží vytvořit pekelnou kulisu. Před utkáním můžete na Turecko sázet s kursem 3,32:1, šance na vítězství hostujících Španělů bookmakeři Tipsportu zhodnotili v kursu 2,10:1.

Druhé utkání začíná ve 20:45, v němž fotbalisté Walesu přivítají doma Německo. Němci se s velšským výběrem střetli již minulý rok v říjnu a na domácí půdě vyhráli nejtěsnějším možným rozdílem. Jednou se německý výběr s Walesem utkal i na jeho hřišti a dokázal vyhrát 2:0. Bude se opakovat dnes historie, nebo si domácí fotbalisté připíší po tomto zápase další kvalifikační body?

Reklama