Hlavní obsah

Hrozné. Nejhorší, co jsem kdy viděla, zhrozila se americká tenistka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šampionka US Open Cori Gauffová vstoupila do grandslamového Australian Open suverénní výhrou nad Slovenkou Annou Karolínou Schmiedlovou 6:3, 6:0. Více než o výhře se však v souvislosti s hvězdnou Američankou mluví v Melbourne o karikatuře, kterou zveřejnila na podporu svých reprezentantů americká tenisová asociace USTA.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Sestřihy zápasů Jastremská - Vondroušová a Gauffová - SchmiedlováVideo: sntv

 
Článek

Ta nechala vyrobit karikaturu zobrazující svá nasazená želízka v ohni ve stylu devadesátkového kresleného seriálu The Wild Thornberrys/ Thornberryovi na cestách. Ale jejich snaha se u samotných hráčů a hráček evidentně nesetkala s nadšením.

„Je to ta nejhorší věc, jakou jsem kdy viděla,“ hodnotila Gauffová počin na sociálních sítích. „Karikaturista se rozhodl, že budeme vypadat hrozně. Ten styl je dobrý pro kreslený film, ale ne jako post na podporu,“ stěžovala si.

Podobně se vyjádřila i její krajanka, pátá nasazená Jessica Pegulaová. „Jsme tak oškliví,“ povzdechla si.

Gauffové se na karikaturu zeptali novináři i po vítězství nad Schmiedlovou. 19letá hvězda ale viditelně brala celou věc s humorem. Ihned po otázce se začala smát a odmítala, že by se cítila nějak uražená a že kritiku nemínila jakkoliv vážně.

„Ne, rozhodně jsem nijak nešílela. Jen, že jsme tam vypadali strašně. Začali jsme si mezi sebou psát a smát se jeden druhému. Nejvíc Sebbymu (Kordovi). Ten tam podle mě vypadá úplně nejhůř,“ smála se Gauffová.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.