Hlavní obsah

Bizarní příběh! Grandslamový šampion vyšetřován policií kvůli svému hekání

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Takový příběh nevymyslíte. Rakouský tenista Dominic Thiem po vleklém zranění zápěstí usiluje o návrat mezi světovou elitu, a tak trénuje, jak se dá. Během tréninku v tenisovém areálu ve městě Traiskirchen mu však přípravu narušili policisté. Sousedé si totiž mysleli, že se tam natáčí snímek pro dospělé. Jejich podezření vzbudilo tenistovo hlasité hekání.

Foto: Pascal Rossignol, Reuters

Dominic Thiem na French Open dohrál v prvním kole

Článek

Osmadvacetiletý rakouský tenista se dlouhodobě potýká se zraněním zápěstí, kvůli kterému se propadl až na aktuálně 352. místo světového žebříčku. Od svého březnového návratu Thiem nevyhrál jediný zápas, ale dělá vše pro to, aby svou černou sérii sedmi prohraných zápasů v řadě zlomil.

Momentálně trénuje v rakouském městě Traiskirchen, kde však vzbudil mezi místními pořádný rozruch. Thiem svou hru občas doprovází hlasitým projevem, a právě jeho hekání a odění jen do půli těla pohoršovalo obyvatele rakouského města na tolik, že na něj zavolali policii - kvůli rušení klidu a podezření z natáčení lechtivého snímku.

Vítěz z US Open 2020 bral situaci s humorem. „Není to poprvé, co si lidé stěžovali. Ale je to vždy docela vtipné a nepochopitelné. Chápu však, že to může být někdy rušivé a divné," uvedl Thiem pro rozhlasovou stanici Ö3.

Dvojnásobný finalista French Open z let 2018 a 2019 mimo jiné sdělil, že jinak příprava probíhá podle plánu a se svým tréninkem je spokojen. „Daří se mi velmi dobře, od Paříže má forma roste. Údery sedí, opět se dobře pohybuji, jsem fit, každý den vidím pokrok," řekl. Z londýnského Wimbledonu se však odhlásil. Raději se bude věnovat tréninku.

Reklama

Související témata:
  4 : 6, 6 : 3, 6 : 3 Bejlek - Blinkovová 4 : 6, 6 : 3, 6 : 3 konec
20240424T19 : 45:00+0200
Bejlek vs. Blinkovová
Bejlek vs. Blinkovová
Bejlek
Blinkovová
  Macháč - Ruusuvuori zítra 11 : 00
20240425T11 : 00:00+0200
Macháč vs. Ruusuvuori
Macháč vs. Ruusuvuori
Macháč
Ruusuvuori
  Hanfmann - Menšík zítra 14 : 00
20240425T14 : 00:00+0200
Hanfmann vs. Menšík
Hanfmann vs. Menšík
Hanfmann
Menšík