Hlavní obsah

Bože, to je blbec. Hrozný trapas, pouští se legenda do Kyrgiosovy exhibice s celebritami

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kam přijde, tam je středem pozornosti. Kontroverzní australský tenista Nick Kyrgios bývá většinou kritizován za to, že svými excesy znevažuje sport. Dostal už i pokutu za vypuštěný zápas. Tentokrát je ale pod palbou za to, že vzal všechno až příliš vážně.

Foto: Instagram Nicka Kyrgiose

Nick Kygios při basketbalové charitě jasně dominoval.

Článek

Sedmadvacetiletý tenista je znám svojí láskou k basketbalu, v němž nyní dostal příležitost vyniknout. V Austrálii se zúčastnil exhibičního zápasu celebrit, jehož účelem bylo vybrat peníze na pomoc dětské charitě Starlight Children's Foundation.

Kyrgios se do zápasu obul naplno. Což ale nevzbudilo úplně kladné reakce. V týmu jeho soupeřů totiž byly osobnosti jako například premiér státu Nový Jižní Wales Dominic Perrottet či australská Miss Universe.

V konkurenci těchto lidí předváděl Kyrgios na palubovce jasnou dominanci. Sázel trojky, sbíral bloky či doskoky, což pro mnohé přihlížející působilo trochu trapně.

„Panbože, to je blbec. Tohle je exhibiční zápas celebrit. Vybírají se peníze na děti. To byl od něj velký trapas," kroutila hlavou pro Fox Sports legenda australského basketbalu Steve Carfino.

„Kde je sportovní duch? Blokuje střely holkám, nepřihrává svým spoluhráčům. To asi nebyla správná chvíle ukazovat, jak je dominantní třeba proti australské miss. Blokuje její střely, blokuje střely ministerského předsedy. A pak nechtěl ani jít ze hřiště, aby vystřídal," dodal Carfino.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Nick Kyrgios (@k1ngkyrg1os)

Kyrgios si nenechal kritiku líbit a zareagoval na svém instagramovém účtu. „Že mám málo respektu? Ty hňupe, podívej se na moji charitu a pak se mi podívej do očí a řekni mi, jaký je tam nedostatek respektu," poukazoval tenista na svoji charitu zaštítěnou vlastním jménem, která pomáhá znevýhodněným dětem.

„Kdybys ukázal trochu méně sportovního ducha, možná tvoje kariéra v NBA mohla trvat déle," rýpl si ještě do Carfina, jehož kariéra v dresu Bosotonu Celtics v NBA trvala jen pár měsíců.

Reklama

Související témata:
  Medveděv - Lehečka dnes 20 : 00
20240502T20 : 00:00+0200
Medveděv vs. Lehečka
Medveděv vs. Lehečka
Medveděv
Lehečka
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.