Hlavní obsah

Česká hvězda v nové roli. Talentovaná Muchová oslnila fanoušky svým hlasem

Praha

Karolína Muchová opět oslnila. Tentokrát to ale nebylo s raketou v ruce. Česká hvězda ohromila fanoušky svým hlasem. Na sociálních sítích zveřejnila video, ve kterém zpívá a hraje na kytaru. „Úžasná tenistka, zpěvačka i kytaristka,“ shodují se fanoušci.

Foto: Sport.cz

Karolína Muchová.

Článek

Chvála za chválou. „Kouzelné ruce a krásný hlas. Jaký talent. Úžasná tenistka, zpěvačka i kytaristka. Bravo,“ to je jen zlomek ohlasů na video Karolíny Muchové, které zveřejnila na sociálních sítích. „Snažím se být v těchto těžkých dobách kreativní. Co děláte vy, abyste se udrželi aktivní?“ uvedla česká hvězda k příspěvku, ve kterém zpívá a hraje na kytaru.

Fanoušky svým hudebním talentem ohromila. Někteří ji žádají, aby zazpívala častěji, jiní ji vyzývají k tomu, aby složila své vlastní album. Zda jejich přání vyplní, na to si budeme muset počkat. Avšak v kariéře tenistky hodlá šestadvacátá hráčka světa pokračovat dál, jakmile se zase budou hrát turnaje.

Vždyť teď u ní proběhla velká změna. V letošní sezoně se zatím představila na čtyřech turnajích. Avšak příliš se jí na nich nedařilo. Dvakrát nepřešla přes úvodní kolo a na Australian Open a v Dauhá se nedostala do třetího. Po loňském obrovském vzestupu to bylo zklamání.

S trenérem Emilem Miškem se v půlce února dohodli, že jejich spolupráce už nebude pokračovat a Muchová se vydala hledat nového kouče. Tím se na začátku tohoto měsíce stal David Kotyza, který dovedl Petru Kvitovou k dvěma titulům ve Wimbledonu, Karolínu Plíškovou k pozici světové jedničky a Barboru Strýcovou k jejím největším úspěchům.

Reklama

Související témata: