Hlavní obsah

Česká tenistka zahrála bizarní vítězný míč. Viděli jste někdy něco takového? ptá se WTA

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hodně velkou divočinu zažila na kurtu ve druhém kole turnaje v Miami česká tenistka Tereza Martincová, která nakonec po dvou hodinách a osmnácti minutách podlehla favorizované Brazilce Beatriz Haddadové Maiové. Kromě málo vídaného skóre zaujal v utkání také mimořádně kuriozní vítězný úder pražské rodačky.

Foto: Profimedia.cz

Česká tenitka Tereza Martincová na turnaji v Miami.

Článek

V tenisu už se asi jen těžko může zrodit bizarnější výsledek. 28letá Češka sice nadělila světové čtrnáctce kanára, ale hned poté ho také sama dostala. To vše navíc po naprosto vyrovnané první sadě, kterou rozhodoval až tie break. Brazilka tedy nakonec slavila výhru 7:6(4), 0:6, 6:0.

Tenisový svět navíc prostřednictví sociálních médií oběhly obrázky vítězného returnu Martincové ze třetí sady za pro ni nepříznivého stavu 0:4.

Češka sice na podání soupeřky nestačila správně zareagovat, takže jen uhnula tělem a míček rezignovaně odpinkla. Jeho dráhu už ani pořádně nesledovala a pohyb přepnula do chůze. K překvapení všech ale balonek přistál těsně za sítí na polovinu soupeřky, která už ho nezvládla vrátit.

"Viděli jste někdy něco takového?" napsal k tomu oficiální twitterový účet okruhu WTA.

Martinové nicméně nebyl tenhle winner moc platný, dostala se sice do vedení 40:15, ale ani v tomto případě se jí ve třetím setu game vyhrát nepodařilo.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články