Hlavní obsah

Tenista Medveděv předvedl v Monte Carlu pořádný výbuch vzteku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pořádný výbuch vzteku předvedl na turnaji v Monte Carlu ruský tenista Daniil Medveděv. Světová čtyřka v osmifinále prestižní tisícovky nestačila ve čtvrtek na krajana Karena Chačanova, kterému podlehla 3:6, 5:7. Po jedné z výměn se navíc rodák z Moskvy pohádal s umpirovým rozhodčím a za hádku dostal i trestný fiftýn.

Foto: Denis Balibouse, Reuters

Ruský tenista Daniil Medveděv v Monte Carlu

Článek

Medveděv při svém úvodním vystoupení v Monte Carlu přehrál Francouze Gaëla Monfilse, ve třetím kole ale překvapivě nestačil v zápase proti níže postavenému krajanovi.

A ve druhém setu Medveděvovi vytekly nervy po chybách čárového sudího. Ruský tenista nejprve zlost směřoval právě směrem k čárovému. Po přesunu pod umpirového sudího ale jeho výlev pokračoval.

„Otevři oči, otevři už ty zatracený oči. To bylo venku,“ rozčiloval se Medveděv v hádce s umpireovým sudím Carlosem Bernardesem. „Ten rozhodčí nepotřebuje žádné brýle, protože stejně nevidí. Vůbec by neměl být rozhodčím,“ pokračoval.

Medveděv, který je svými výbuchy na kurtu proslulý, předvedl v Monte Carlu vzteklý výstup ve druhém utkání za sebou. Ovládat se přestal i v předchozím duelu s Gaëlem Monfilsem, při němž po hádce s rozhodčím navíc mlátil raketou do stříšky nad lavičkou.

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj hostí města Praha a Ostrava.