Hlavní obsah

Hrát se Serenou Williamsovou? Nejhorší zážitek, nebere si servítky Kyrgios

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vybojovala ve dvouhře 23 grandslamových titulů, mnozí ji tak po právu považují za nejlepší tenistku všech dob. Ale podle australského bouřliváka Nicka Kyrgiose minimálně pro smíšenou čtyřhru není Američanka Serena Williamsová ideální partnerkou.

Foto: Profimedia.cz

Tenisová legenda Serena Williamsová.

Článek

Kyrgios hrál po boku ženské tenisové legendy debla před sedmi roky v profesionální lize IPTL (International Premier Tennis League) a nebyl to podle jeho slov příjemný zážitek. Vedle Američanky se cítil nekomfortně.

„Se Serenou jsem hrál mix na IPL a byl to pro mě ten nejnepříjemnější zážitek, protože se snažila udělat všechno sama. Ale já jsem si říkal, vždyť já jsem lepší než ty," prozradil rodák z Canberry pro svůj podcast No Boundaries.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Nick Kyrgios (@k1ngkyrg1os)

Naopak s její sestrou, Venus WIlliamsovou, má v tomto směru zcela opačnou zkušenost.

„V Londýně jsem s ní zažil pěkné chvíle. Ona je velmi milý člověk, navíc miluje NBA stejně jako já. Považuji ji za opravdovou legendu a rád bych s ní zašel na večeři," přiznal Kyrgios.

Bez přítelkyně byl nadržený

V podcastu se také svým typickým způsobem rozpovídal o tom, jak ovlivnilo jeho výkon na kurtu půlroční odloučení od přítelkyně.

„Jednou jsem byl bez své první přítelkyně šest měsíců. Když se snažíte hrát na té nejvyšší úrovni, začnete někoho postrádat emocionálně i fyzicky a stane se z toho sexuální frustrace," popisoval.

„Byl jsem na kurtu a nemohl jsem hrát, protože jsem byl celkem nadržený, jestli chápete, co mám na mysli. Když se nevidíte se svojí druhou polovičkou, poznamená vás to. Vaši práci, vaši náladu, všechno. Byl jsem ten nejnáladovější parchant, když jsem svoji slečnu dlouho neviděl," dodal Kyrgios.

Reklama

Související témata:
  5 : 4 Macháč - Ruusuvuori 5 : 4 probíhá Živě
20240425T11 : 10:00+0200
Macháč vs. Ruusuvuori
Macháč vs. Ruusuvuori
Macháč
Ruusuvuori
  4 : 6, 6 : 3, 6 : 3 Bejlek - Blinkovová 4 : 6, 6 : 3, 6 : 3 konec
20240424T19 : 45:00+0200
Bejlek vs. Blinkovová
Bejlek vs. Blinkovová
Bejlek
Blinkovová
  Hanfmann - Menšík dnes 14 : 00
20240425T14 : 00:00+0200
Hanfmann vs. Menšík
Hanfmann vs. Menšík
Hanfmann
Menšík