Hlavní obsah

Láska tenisových superstar. Společná fotka hvězd nadchla fanoušky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Drtivou většinu roku tráví mimo domov. Kočovný život tenisového profesionála tak příliš dlouhodobým vztahům neprospívá. Není se tedy čemu divit, že hráči a hráčky si partnery nacházejí především ve svém oboru. Nejinak tomu bylo během antukových pařížských bojů. Elitní tenisté Stefanos Tsitsipas a Paula Badosaová se fanouškům na sociálních sítích pochlubili společnou fotkou.

Španělská tenistka Paula Badosaová

Článek

Zdaleka nejsou prvním párem, o kterém se v tenisovém světě mluví. Manželství nedávno uzavřeli francouzská hvězda Gäel Monfils s Ukrajinkou Elinou Svitolinovou, pár dlouho tvořili také grandslamový šampion Dominic Thiem a francouzská kráska Kristina Mladenovicová, k uzavření manželství směřují i Petra Kvitová a její trenér a partner v jedné osobě Jiří Vaněk.

Dalším ostře sledovaným párem se stává pátý hráč světa Stefanos Tsitsipas, který si na v neděli skončeném French Open zahrál čtvrtfinále a bývalá světová dvojka a současná 34. hráčka světa Španělka Paula Badosaová, jenž se kvůli zdravotním problémům pařížského klání nezúčastnila.

Foto: Thibault Camus, ČTK/AP

Řecký tenista Stafanos Tsitipas

Řecký tenista s ruskými kořeny a půvabná Španělka si však fanoušky ve francouzské metropoli získali i jinak než jen na tenisových kurtech. Zatímco čtyřiadvacetiletý Tsitsipas bojoval na antukových dvorcích Rolanda Garrose, Badosaová nechyběla při jeho zápasech v hledišti.

Že nešlo o náhodnou záležitost, se potvrdilo na hudební platformě Spotify, kde si oba tenisté aktualizovali svůj profilový obrázek, který nahradili společným snímkem.

Tsitsipas ani Badosaová spekulace o vzájemném vztahu nepotvrdili, jejich společné fotografie a krátké uveřejněné video na Twitteru však další komentář nepotřebuje...

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.