Hlavní obsah

Lehečka opět odložil začátek antukové sezony, nebude ani v Barceloně

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejlepší český tenista současnosti Jiří Lehečka se kvůli problémům se zády odhlásil po Masters v Monte Carlu také z antukového turnaje v Barceloně. Záda ho začala trápit během turnajů v Miami a Indian Wells a zatím ho na kurty nepustí. Jeho absence v Barceloně vyplývá ze seznamu přihlášených hráčů.

Foto: - Český tenisový svaz / Pavel Lebeda (sport-pics.cz)

Jiří Lehečka

Článek

„Nebude jednoduché vynechat některé z nejhezčích antukových turnajů roku. Nevím přesně, jak dlouho to potrvá, než budu moct znovu na kurt, ale já a můj tým uděláme vše pro to, aby to bylo co nejdříve,“ uvedl dvaadvacetiletý Lehečka v sobotu na sociální síti X.

Turnaj v Barceloně začne v pondělí a je další přípravou na Roland Garros. Antukový grandslam má termín 20. května až 9. června, před ním jsou v kalendáři ještě Masters v Madridu, Římě či menší podniky v Ženevě a Lyonu. Ve světovém žebříčku Lehečkovi patří 28. místo.

Reklama

Související témata:
  Medveděv - Lehečka dnes 20 : 00
20240502T20 : 00:00+0200
Medveděv vs. Lehečka
Medveděv vs. Lehečka
Medveděv
Lehečka
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.