Hlavní obsah

Otřesné! Tenisová hvězda pod ostrou palbou nechutných urážek od sázkařů

Většina sportovců, tenistů nevyjímaje, má své fanoušky i své odpůrce, kteří si je mohou často nevybíravým způsobem dobírat. Nadávky, bučení při zápasech, na to už bývá řada hráčů a hráček zvyklá. Co je však moc, to je příliš. Australská tenistka Priscilla Honová zveřejnila na svých sociálních sítích část nenávistných zpráv, které jí chodí od rozhořčených sázkařů. Řada z nich je opravdu za hranou.

Foto: Profimedia.cz

Australská tenistka Priscilla Honová je vystavena nechutným urážkám ze strany sázkařů.

Článek

Otřesné, nechutné, šokující. Pro zprávy, se kterými se setkává australská tenistka Honová téměř denně, snad neexistuje jiný výraz. Kde se v lidech bere tolik nenávisti k člověku, kterého vlastně vůbec neznají, a který se snaží na kurtu odvádět to nejlepší, co je v jeho silách, nad tím opravdu zůstává rozum stát.

O urážkách, se kterými se Honová setkává, promluvila v rozhovoru pro televizi SBS. Poté část nenávistných zpráv zveřejnila na svých sociálních sítích. „Mluvila jsem se SBS o nenávisti, se kterou se my tenisté setkáváme týden, co týden. Myslím, že budu mluvit za většinu z nás, když řeknu, že jsme na to zvyklí, ale to rozhodně neznamená, že je to v pořádku," napsala aktuálně 158. hráčka světového žebříčku.

„Jak můžeš ztratit už vyhraný zápas ty za**aná asijská kryso! Zlom si obě své tlusté nohy, ty s**ně," zní například jeden z otřesných vzkazů. Další jsou hodně podobné. Objevují se výrazy jako „ostuda tenisu" nebo „bezcenný kus h**na." V dalších je tenistce a její rodině přána smrt.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Priscilla Hon (@priscilla_hon)

„Je smutné, že lidstvo klesá na takovou úroveň jen kvůli prohrané sázce na tenisový zápas," dodala na závěr čtyřiadvacetiletá tenistka.

Reklama