Hlavní obsah

Problémy s rukou nedovolí Vaidišové hrát ani v Římě

ŘÍM

Problémy s pravým zápěstím nedovolí nejlepší české tenistce Nicole Vaidišové odehrát ani turnaj v Římě. Poté, co se na poslední chvíli odhlásila v minulém týdnu v Berlíně, omluvila se z účasti i pořadatelům Italian Open. Ten měl být pro sedmou hráčku světového žebříčku důležitou přípravou na grandslamové Roland Garros, které začne za necelé dva týdny.

Foto: PRÁVO/Michaela Říhová

Česká tenistka Nicole Vaidišová.

Článek

Vaidišová byla v Římě čtvrtou nasazenou hráčkou. V prvním kole měla díky tomu volný los, v druhém měla nastoupit proti Rusce Galině Voskobojevové. Kdo místo české fedcupové reprezentantky zaujme, podle agentury AP organizátoři zatím neoznámili.

Antukový turnaj přišel už před Vaidišovou o další hvězdy. Světová jednička Heninová se vůbec nepřihlásila, Ruska Šarapovová odmítla pozvánku kvůli problémům s ramenem, Švýcarka Hingisová zase nemůže obhajovat titul s bolavými zády a kyčlí. Dnes se startu kvůli zranění vzdala i Srbka Ivanovičová, hned za Vaidišovou osmá hráčka světového žebříčku.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.