Hlavní obsah

Rozchod tenisových superhvězd: Byli jsme naplněni láskou!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Byli ostře sledovaným párem. Všude, kde se objevili, budili pozornost a nadšení fanoušků i organizátorů. Tomu všemu je konec. Řecký tenista Stefanos Tsitsipas a španělská hvězda Paula Badosaová se po necelém roce rozešli. „Přejeme si navzájem jen to nejlepší,“ psala na sociálních sítích rodačka z New Yorku.

Foto: Profimedia.cz

Vztah Stefanose Tsitsipase a Pauly Badosaové je minulostí.

Článek

Nejsou zdaleka jediní. V tenisovém světě již několikrát vzbudily zájem vztahy hvězd bílého sportu jako Dimitrov - Šarapovová, Agassi - Grafová, Monfils - Svitolinová, Štěpánek - Kvitová nebo třeba Macháč - Siniaková.

V posledních měsících se do středu zájmu dostal vztah elitních tenistů Stefanose Tsitsipase a Pauly Badosaové. Řecký borec je v současné době osmým hráčem světa, už však dobře ví, jaké je to být světovou trojkou. Jeho dnes již expartnerka byla dokonce druhou hráčkou světa, kvůli chronickým problémům se zády je však nyní až ve druhé stovce žebříčku.

Foto: Manu Fernandez, ČTK/AP

Stefanos Tsitsipas patří k největší hvězdám

Dlouhou dobu ideální vztah však nabral rychlý konec. „Tsitsidosa“, jak se hvězdnému páru přezdívalo, se rozpadl. „Po pečlivé úvaze a celé řadě krásných zážitků, které jsme spolu prožili, jsme se se Stefanosem rozhodli náš vztah ukončit,“ napsala čtvrtfinalistka French Open z roku 2021 na sociálních sítích.

Vše podle Španělky proběhlo v klidu a přátelském duchu. „Rozcházíme se jako kamarádi. Měli jsme vztah naplněný láskou, ale teď se vydáváme každý vlastní cestou. Děkujeme rodině, přátelům i kamarádům, že za námi stáli a podporovali nás. I když již netvoříme pár, přejeme si vzájemně jen to nejlepší do dalších životních etap,“ uzavřela bývalá světová trojka.

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj hostí města Praha a Ostrava.

Nejnovější články

NačítámNačíst další články