Hlavní obsah

S kterým tenistou do izolace? S Šarapovovou, nebo třeba s Isnerem, ten by dosáhl i na ty nejvyšší poličky

Praha

Tenisté mají zrušeny turnaje. Mnoho lidí je kvůli šíření nákazy v karanténě. Internetem kolují nejrůznější výzvy, které mnoho z nich rádo přijme a pochlubí se, jak je splnilo. Asociace tenisových profesionálů ATP teď přišla s anketou. „S kterým hráčem byste strávili izolaci?“ zní otázka. Odpovědí přišlo už spousta a přidali se i někteří hráči. Koho by si vybral třeba Dominic Thiem?

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Ruská tenistka Maria Šarapovová.

Článek

Fanoušci na anketu ATP, která byla zveřejněna na Instagramu, začali odpovídat okamžitě. Mnoho z nich by izolaci chtělo strávit s největšími hvězdami posledních let. Jmenují tedy hlavně dvacetinásobného grandslamového vítěze Rogera Federera, antukového krále Rafaela Nadala a světovou jedničku Novaka Djokoviče.

Někteří by si ale vybrali třeba bouřliváka Nicka Kyrgiose, protože hraje často videohry, či Stana Wawrinku, o kterém je známo, že dokáže uvařit dobroty. Fanynky pak často jmenují i Grigora Dimitrova a Alexandera Zvereva. Z tenistek jsou nejčastěji zmiňovány krásky Maria Šarapovová, která nedávno ukončila kariéru, a Eugenie Bouchardová.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

The big question of the day. #tennisathome 🎾🏠

Příspěvek sdílený ATP Tour (@atptour),Bře 21, 2020 v 5:23 PDT

S odpovědí ale přispěchali i někteří tenisté. Třeba Dominic Thiem. Světová trojka by si do izolace s sebou vzala svého krajana a kolegu Dennise Novaka. Kazašský tenista Alexander Bublik zase zvolil Denise Shapovalova. „Umí rapovat, takže bych se nenudil,“ vysvětloval jednapadesátý hráč světa.

Robert Lindstedt, vítěz Australian Open v deblu, by si vybral Američana Johna Isnera, a to kvůli jeho výšce. „Kdyby nám docházelo jídlo, mohl by se John podívat do horních poliček, kolik toho ještě máme,“ vtipkoval švédský tenista, který se ve čtyřhře vyšplhal v žebříčku na třetí místo.

Reklama

Související témata: