Hlavní obsah

Serena Williamsová během Wimbledonu píše vlastní televizní seriál

WIMBLEDON

Druhá tenistka světa Američanka Serena Williamsová si čas mezi zápasy Wimbledonu krátí psaním epizod vlastního televizního seriálu. Využívá přitom informace získané z příručky pro scénáristy, kterou jí darovala její sestra Venus. Inspiraci pak bere ze sledování jiných seriálů jako Zoufalé manželky, Sex ve městě či Family Guy.

Foto: Andrew Winning, Reuters

Americká tenistka Serena Williamsová

Článek

"Už jsem napsala tři díly. Budete z toho nadšení," uvedla vítězka deseti grandslamových titulů. "Chtěla jsem psát i v úterý, ale pak jsem začala sledovat Dextera (americký seriál) a nějak mě to vykolejilo. Dnes je ale dobrý den, to budu psát. U mě hodně záleží na náladě a na tom, jak se cítím," dodala tenistka, která se kromě tenisu zabývá i návrhářstvím či herectvím.

V současnosti ale propadla psaní. Letos by měla vyjít její autobiografie, píše i vlastní blog. Zatím však vyhrává scénář. Soustředit se chce hlavně na psaní pro televizi, na film si zatím ještě netroufne. "Určitě pro televizi. Nevím, jestli bych pro filmový scénář byla dobrá. Psaní mě ale hodně baví," řekla Williamsová a zároveň prozradila, že její seriál bude z tenisového prostředí. "Je tam hodně možností. Asi to začne výhrou na turnaji, a pak se to bude odehrávat pozpátku," naznačila děj.

Kromě seriálu na papíře pokračuje však i její seriál na trávě v All England Clubu ve Wimbledonu. Americká tenistka by ráda ke svým dvěma wimbledonským titulům přidala i třetí. "V minulosti jsem tu měla vyhrát víckrát. Letos to snad napravím," věří šampionka z let 2002 a 2003, která letos prošla již do třetího kola, poté co Neuzu Silvaovou a Jarmilu Grothovou vyřadila snadno ve dvou setech. Grothovou dokonce za 57 minut.

O to více času jí tak zbylo na psaní scénářů.

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj hostí města Praha a Ostrava.