Hlavní obsah

Mluvilo se o rozchodu. Teď tenisový pár pózoval u bazénu, k tomu dodal atraktivní pozadí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Žhavá, intenzivní! Ale teď už prý ukončená? Nevypadá to! Velká a sledovaná tenisová láska podle všeho není pryč, jak se spekulovalo. Pár Paula Badosaová a Stefanos Tsitsipas sice ze společného instagramu mazal vše, co se týkalo jejich vztahu, ale na sítích se objevilo nové foto, které konec rozhodně nepotvrzuje.

Foto: Profimedia.cz

Paula Badosaová a Stefanos Tsitsipas byli spolu i před pár dny, kdy se hrál Davis Cup.

Článek

Fotografové měli v minulých měsících dostatek příležitostí obě tenisové hvězdy zaznamenávat spolu. Badosaová i Tsitsipas vše přiživovali vlastními snímky a společným účtem. Objetí, pusinky, cvičení v bazénu, romantické večeře…

I při nedávném Davis Cupu byli spolu. Byla z toho i bohatá fotodokumentace. Mnozí fandové tenisty kritizovali, že jdou se svým vztahem až tak otevřeně na veřejnost. Oběma to bylo vcelku jedno. „Jen do nás palte, nám to nevadí,“ psali a užívali si.

Spekulace, že je konec lásky nastartoval fakt, že příspěvky z jejich sdíleného instagramového účtu mizely.

Foto: Yorgos Karahalis, ČTK/AP

Řek Stefanos Tsitsipas při nedávném daviscupovém utkání proti Slovákům na historickém aténském stadionu.

Nyní ale oba na dohady rázně odpověděli. Obrazově a v atraktivním prostředí. Pózují u bazénu před mrakodrapem Burdž Chalífa v Dubaji. Ruku v ruce a s úsměvem na tváři. Na konec lásky to nevypadá.

Reklama

Související témata:
  Medveděv - Lehečka dnes 20 : 00
20240502T20 : 00:00+0200
Medveděv vs. Lehečka
Medveděv vs. Lehečka
Medveděv
Lehečka
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.