Hlavní obsah

Strýcová si užívala životní poctu. Promiň, lásko, omlouvala se příteli

Cincinnati/Praha
Aktualizováno

Prožívá báječné léto, které jí na turnaji v Cincinnati nepokazilo ani vyřazení v kvalifikaci dvouhry od Rebecy Petersonové. V areálu totiž převzala trofej pro nejlepší deblistku světa, s níž také zapózovala fotografům. Navíc ji potěšila zpráva, že se nakonec dostane i do hlavní soutěže singlu jako tzv. lucky loser po odhlášení Američanky Amandy Anisimovové.

Foto: Sport.cz

Barbora Strýcová s trofejí pro nejlepší deblistku světa.

Článek

Na pohár se načekala poměrně dlouho, protože do čela žebříčku se dostala už po svém deblovém triumfu na slavném Wimbledonu, kde si zahrála také semifinále dvouhry.

A právě na aktuálně probíhajícím Western & Southern Open nastoupí do čtyřhry poprvé v roli světové jedničky po boku parťačky Sie Šu-wej.

„Znamená to pro mě vše, o čem jsem kdy snila. Něco, co jsem si nikdy ani nedokázala představit, ale někde vzadu v hlavě jsem v to doufala. A čím jsem byla starší, tím více jsem cítila, že by se mi to mohlo povést. A teď se tak stalo,“ popisovala v Cincinnati své pocity z role deblové královny pro oficiální server WTA.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

My sweetest kiss ( sorry my love @petrmatejcek ) #worldnumber1 #trophy #dream

Příspěvek sdílený Barbora Strycova🐝 (@barborastrycova),Srp 11, 2019 v 3:50 PDT

„Jsem extrémně pyšná na sebe i svůj tým. Je to pro mě opravdu něco speciálního. Všechna práce, kterou jsem tomu obětovala, se vyplatila. Pocit z toho, že jsem světová jednička, je nádherný. Obzvlášť když jsem toho dosáhla ve Wimbledonu, mém oblíbeném místě,“ dodala 33letá Češka.

Fotkou s pohárem, který líbá, se plzeňská rodačka pochlubila na svých profilech na sociálních sítích a na dálku i popíchla svého přítele Petra Matějčka.

„Nejsladší polibek. Promiň, moje lásko,“ napsala Strýcová.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.

Nejnovější články

NHL

Toronto - Boston 2:1

Pastrňák a spol. se přiblížili MS. Boston padl na ledě Toronta, rozhodne sedmý zápas
NačítámNačíst další články