Hlavní obsah

Účast české hvězdy na olympiádě je v ohrožení. Muchová podstoupila operaci

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Česká tenistka a světová desítka Karolína Muchová podstoupila operaci pravého zápěstí, s nímž laboruje od zářijového US Open. Sedmadvacetiletá finalistka loňského Roland Garros o tom informovala v tiskové zprávě a na sociálních sítích. Nucenou pauzu si tak prodlouží o několik měsíců.

Foto: Profimedia.cz

Karolína Muchová na archivním snímku

Článek

„Po zranění na US Open a rozsáhlé rehabilitaci se ukázalo, že je nezbytný lékařský zákrok. Jsem unavená a smutná, ale vím, že teď už budu v pořádku. Operace proběhla úspěšně a udělám vše pro to, abych vás mohla brzy vidět znovu na kurtu,“ napsala Muchová.

Rodačka z Olomouce se potýkala se zraněním ruky od US Open, kde postoupila do semifinále.

V závěru roku musela vynechat Turnaj mistryň a finálový turnaj o Pohár Billie Jean Kingové. Na začátku sezony se také odhlásila z Australian Open a nevyšel ani původně plánovaný návrat v Dauhá.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.