Hlavní obsah

Tenistka Plíšková podruhé ukončila spolupráci s trenérem Bajinem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Trápení tenistky Karolíny Plíškové v této sezoně nebere konce a tak se rozhodla situaci radikálně řešit. Podruhé v kariéře proto ukončila spolupráci s německým trenérem Saschou Bajinem, který aktuálně 23. hráčku světového žebříčku vedl od začátku roku a předtím od listopadu 2020 do loňského července. Bajin se s jednatřicetiletou svěřenkyní, jež za posledních sedm let vystřídala devět koučů, rozloučil na svém twitteru.

Foto: Adam Davy, ČTK/AP

Tenistka Karolína Plíšková zase mění trenéra.

Článek

"Díky za další šanci i všechny zábavné momenty a vzpomínky. Přeju ti všechno nejlepší a hodně štěstí na US Open. Doufám, že ten svůj grandslam vyhraješ," napsal Bajin.

A v odlehčeném tónu začal řešit i svoji budoucnost. "Uvidíme, co teď bude se mnou. Má někdo nějaký návrh?" uvedl na svém twitterovém účtu trenér.

Bývalá světová jednička Plíšková v lednu postoupila do čtvrtfinále Australian Open, od té doby se jí ale nedaří. Naposledy vypadla v 1. kole Wimbledonu, kde předloni postoupila až do finále, s 225. hráčkou světového žebříčku Srbkou Natalijí Stevanovičovou.

Reklama

Související témata:
  Skreč Auger-Aliassime - Lehečka Skreč konec
20240503T20 : 00:00+0200
Auger-Aliassime vs. Lehečka
Auger-Aliassime vs. Lehečka
Auger-Aliassime
Lehečka
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.