Hlavní obsah

Bizarní US Open je ještě podivnější, píšou NY Times k Djokovičovi. Brutální krádež, zuří Srbové

New York/Bělehrad

Srbská média vyrukovala na obranu Novaka Djokoviče, který byl vyloučen z US Open. „Byl brutálně okraden. Strašná nespravedlnost,“ napsal bulvární list Informer. Sportski žurnal označil nedělní událost za „skandál v New Yorku“. „Šokující rozhodnutí. Až příliš tvrdý trest za náhodný úder,“ připojil.

Djokoviče vyloučili z US Open.Video: USA TODAY SPORTS IMAGES - DANIELLE PARHIZKARAN, Reuters

 
Článek

Další bulvární deník Kurir si postěžoval, že jiné hvězdy by stejný osud nepotkal. „Roger Federer by nebyl diskvalifikován. To je důkaz, že s Djokovičem není zacházeno stejně. Když Švýcar v roce 2009 v Melbourne trefil dítě, všichni se smáli,“ napsal.

Britský Mirror uvedl, že byť Djokovič nezasáhl ženu úmyslně ani tvrdě, verdikt byl správný. „Je to neuvěřitelný konec nadějí na osmnáctý grandslamový titul,“ uvedl. „I ti největší Djokovičovi fanoušci musejí uznat, že jeho temperament je už roky časovanou bombou,“ dodal list The Times.

Místní noviny připomněly, že neobvyklý turnaj – hraný bez diváků za přísných podmínek kvůli koronaviru a bez několika hráčů tenisové špičky – má další velkou zápletku. „Ztratil nervy. Jeho vyloučení dělá už tak bizarní US Open ještě podivnějším,“ napsal list New York Times.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články