Hlavní obsah

Opilá žena, kterou nechal Kyrgios vyhodit z finále Wimbledonu, promluvila. Měla jsem jen dva drinky....

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Finále mužské dvouhry mezi Nickem Kyrgiosem a Novakem Djokovičem ve Wimbledonu se neobešlo bez kontroverzních momentů. Australský bouřlivák dostál své pověsti a ani tentokrát si neodpustil slovní výlevy směrem k rozhodčímu. Stěžoval si na údajně opilou ženu, která ho ruší během podání. Ta byla na čas z hlediště vykázána a poté se přiznala, že za její přehnané reakce mohla opravdu kombinace alkoholu s vysokou teplotou, která ten den panovala.

Foto: Toby Melville, Reuters

Gesto Nicka Kyrgioe ve finále Wimbledonu.

Článek
Fotogalerie

Australský bouřlivák se ve Wimbledonu dostal do svého prvního finále na grandslamu v kariéře a vstoupil do něj parádně. Vyhrál první set 6:4, jenže pak Srb srovnal utkání na 1:1 a Kyrgios pomalu, ale jistě, ztrácel hlavu.

První větší výbuch přišel ve třetí sadě, kdy si stěžoval u umpirového rozhodčího na ženu v hledišti, která ho ruší během podání. „Proč tady pořád je? Vždyť je zlitá jak dělo, mluví na mě během hry. To se jako smí?" vyčítavě se tázal Kyrgios sudího a dožadoval se vykázání neukázněné fanynky. „Já vím přesně, která to je. Je to ta v těch šatech, co vypadá, že dala tak 700 drinků, kámo," popsal ji.

A žena byla opravdu z hlediště centr kurtu vyvedena. „Chtěla jsem ho podpořit. Možná jsem to přehnala... ale měla jsem jen dobré úmysly," řekla poté novinářům. Šlo o dvaatřicetiletou právničku Aniu Palusovou, která se prý jen snažila svému oblíbenci ukázat, že publikum není proti němu.

Ohradila se proti jeho nařčení, že byla opilá do němoty. „Měla jsem jen dva drinky... Bylo teplo a neměla jsem klobouk," uvedla ke svému chování. Po zhruba 15 minutách, které strávila o vodě v útrobách stadionu, byla vpuštěna zpět do hlediště, ale svému favoritovi štěstí nepřinesla. Kyrgios prohrál 1:3 na sety a Djokovič tak získal svůj sedmý wimbledonský titul.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články