Hlavní obsah

Vypadám jako prvňáček, bavil se Hradilek nad fotkou s Hertlem

Praha

Z pohledu českých kajakářů nevyvedeným světovým šampionátem v Deep Creeku zámořská mise Vavřince Hradilka neskončila. Stříbrný olympijský medailista ve vodním slalomu si pobyt za oceánem protáhl a sbíral i netradiční zážitky.

Foto: Sport.cz

Snídaně sportovních es. Vlevo Vavřinec Hradilek, vpravo Tomáš Hertl.

Článek
Fotogalerie

Po mistrovství světa, kde jako obhájce zlata nepostoupil do finále, zamířil za svým vodáckým kamarádem do státu Washington, kde se společně pustili i do dravé řeky. „Skočil jsem si tam z dosud nejvyššího vodopádu, měl jedenáct metrů. Krk, s nímž jsem měl letos problémy, to zvládl bez problémů,“ oddechl si.

Horská kola i parky

Poté byl Hradilek v Utahu hostem na závodech odvážlivců na horských kolech Red Bull Rampage a přes národní parky Zion a Bryce Canyon zamířil do San Jose na zápas domácího týmu proti obhájcům Stanley Cupu z Los Angeles. „To byl zážitek. Hokej mám rád, občas ho i hraju a setkání s Tomášem Hertlem bylo taky strašně fajn,“ liboval si.

S českým útočným esem Žraloků se předtím neznal, ale zkontaktovali se přes společnou zastupující agenturu. „Před zápasem nám donesl lístky, druhý den jsme zašli na snídani, pak i na trénink a udělali nějaké fotky,“ popisoval Hradilek.

Na společném snímku ale Hertlovi v bruslích nesahá ani po ramena. „O sedm let mladší týpek a já tam vypadám jako prvňáček,“ smál se kajakář.

Reklama