Hlavní obsah

Další špatná zpráva pro biatlonovou hvězdu. Sezona hrůzy pokračuje

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Biatlonová hvězda Dorothea Wiererová prozatím neprožívá povedenou sezonu. Trápení dvojnásobné vítězky celkového hodnocení Světového poháru bude pokračovat i pro nadcházející zastávku v německém Oberhofu. Podle zpráv z italského týmu totiž třiatřicetiletá závodnice do Durynska vůbec neodcestuje a bude nabírat kondici po vyléčení z chřipky.

Foto: Profimedia.cz

Italská biatlonistka Dorothea Wiererová na archivním snímku.

Článek

Zatím je to pro Wiererovou zpackaná sezona. Na jejím startu se nachladila a z následků nemoci se pořádně nevzpamatovala. V individuálních závodech nedojela ani jednou v první desítce. Nejlepším umístěním pro ni bylo čtrnácté místo ze stíhačky v Östersundu.

Rodačce z italského Brunecku aktuálně patří až dvaadvacátá příčka celkového hodnocení. Dle vyjádření italského týmu se druhá žena celkového hodnocení minulé sezony nyní bude věnovat intenzivnímu tréninku a nabírání kondice.

Wiererová si na problémy se zdravím stěžovala už na začátku prosince. „Dnes ráno jsem se probudila s bolestí v krku. Opravdu se mi zdá, jako by se na mě osud zlobil. Už to trvá měsíc, každý týden něco mám,“ vysvětlovala tehdy.

Italové se tedy v Oberhofu představí bez své největší hvězdy posledních let. Do Německa jedou ve složení Lisa Vittozziová, Hannah Auchentallerová, Samuela Comolaová, Rebecca Passlerová, Michela Carraraová a Beatrice Trabucchiová.

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj hostí města Praha a Ostrava.