Hlavní obsah

Koukalová chtěla zranění utajit. Víte ale, jakou má náš trenér přezdívku? směje se

Hochfilzen

Takový poprask nečekala. Když se do světa rozletěla zpráva o tom, že česká biatlonová jednička Gabriela Koukalová musela těsně před světovým šampionátem kvůli zanícené třísce v palci na chirurgický zákrok k lékaři, byli fanoušci v pozoru. Sama byla v šoku, co slova trenéra Zdeňka Vítka vyvolala za bouři. „Asi dobře nevyhodnotil, co se hodí říkat do médií, já bych si to nechala pro sebe. Už víte, jak vznikla přezdívka Bleky - tohle je důkaz, že občas zbytečně blekotá!,“ napsala rozverně na své facebookové stránce Koukalová a vše doplnila smajlíkem.

Foto: Matthias Schrader, ČTK/AP

Gabriela Koukalová se raduje z druhého místa ve stíhacím závodě v Ruhpoldingu.

Článek

Přiznala ovšem, že úplně v klidu před pár dny nebyla. „Je pravda, že jsem musela odjet z přípravy na otočku domů, abych si nechala vyříznout třísku, na kterou jsem zapomněla a za pár dní už jsem neměla jen oteklý prst, ale šlo to až do zápěstí," připustila biatlonistka.

Každopádně, teď to vypadá, že už ji nic netrápí.„Máme šikovného doktůrka, který neváhal a třísku vyřízl. Tím zachránil celou situaci," uvedla na sociální síti a snažila se celou situaci dál odlehčit.

„Připadám si jako jantar, že o tom musím psát, takže Vám chci říct na závěr, že kdyby všechny bolístky našich životů bolely jako moje tříska, byla by to na tom světě lambáda!!" uklidňovala fanoušky hltající každou novinku ohledně biatlonové hvězdy.

Šampionát v rakouském Hochlfilzenu začíná ve středu večer slavnostním zahájením. Závodní program začne o den později smíšenými štafetami.

Reklama