Hlavní obsah

Koukalová předvádí tajné zbraně. A není sama! Konkurentka je jako ferrari

Praha

Je po sezóně. Lyže i malorážky jsou schované, biatlonistky vyrukovaly do jiného terénu a s jinými zbraněmi, v zimě utajovanými pod kombinézami. Rovněž míří přesně, a to na lačné zraky fanoušků. A ani není nutný nástřel. Těla biatlonistek v plavkách zasahují rovnou. U moře odpočívá i Gabriela Koukalová, české eso.

Foto: Lee Jin-man, ČTK/AP

Gabriela Koukalová na ilustračním snímku.

Článek

„Manžel mě unesl na dovolenou," potvrzuje Koukalová na facebooku tu skutečnost, o níž hovořila hned po skončení sezóny. Totiž že vyráží k moři. Vše doplnila i patřičnými snímky, které jen potvrzují, že je tu čas dovolených pro aktéry bitev v zimních sportech.

Fanouškům k tomu česká závodnice poslala pozdrav odkudsi z tropů z nadmořské výšky nula. „Musím přeci tu celoroční vysokohorskou dřinu nějak vykompenzovat," pokračovala v rozverném tónu.

Souběžně se objevily na facebooku obrázky z dovolené italské konkurentky Dorothey Wiererové, svůdně vyhlížející Italky, která pod sluneční paprsky vyrazila v rafinovaných červených bikinách zvýrazňujících zaoblené partie. Ty jsou pochopitelně středem pozornosti fanoušků, kteří v narážce na barvu oblečení píšou o vítězném ferrari.

Jiní zmiňují i módní brýle. Případně s nadsázkou připomínají, že by to k podobně dráždivým fotografiím chtělo defibrilátor, pokud tedy závodnice nechce mít na svědomí infarkty svých příznivců.

Některé další hvězdy zůstávaly i po sezóně alespoň na sítích ještě v zimní realitě. Němka Laura Dahlmeierová, která Koukalovou připravila o obhajobu celkového prvenství ve SP, ještě vyrazila na sníh.

 

Trainerausbildung #biathlon #frühjahrsskilauf

Příspěvek sdílený Laura_Dahlmeier (@laura_dahlmeier),Bře 26, 2017 v 5:22 PDT

Reklama

Související témata: