Hlavní obsah

Ledecká předvedla novou hlavu a přípravu na sucho. Na co se to ale vlastně tak zaníceně chystá?

Praha

K závěrečným bitvám sezony na svazích vzhlíží Ester Ledecká, po odstoupení z MS ve snowboardingu v Rogle znovu přehodí specializaci od prkna na lyžování, ale doma si dopřála i úplně jiné sportovní odbočení.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Ester Ledecká na archivním snímku.

Článek

Minulý týden vynechala lyžařské točivé disciplíny v Jasné, natočila si tedy aspoň vlasy a zasedla k monitoru. V dobré náladě, ale i s maximálním zanícením - jak je u ní vždy zvykem - se pustila do hraní NHL.

Hokejová tématika je jí ostatně v posledních týdnech blízká. Začalo to ledovým povrchem svahu na MS v Cortině a slovy o nakloněném hokejovém hřišti. A po nedávné radosti z nových bruslí přidala teď na sítě další hokejovou epizodku.

„Suchá příprava," vtipkovala u videa, které opět umístila na sítě jakoby snad opravdu plánovala hokejové pokusy, jimiž by mohla navázat na excelentní dědečkovu hokejovou minulost.

Pokud ale ustoupí nespecifikované zdravotní problémy, měla by nejdříve jet finále SP sjezdařek v Lenzerheide.

Problém může souviset se zády, s kterými měla Ledecké v minulosti problémy opakovaně. Bolesti ji omezovaly už na olympiádě v Soči 2014, po nichž měnila pohybové stereotypy a posilovala vnitřní zádové svaly. Trápily ji i před šokujícím zlatým superobřím slalomem na lyžích na hrách v Pchjongčchangu 2018.

Reklama

Související témata: