Hlavní obsah

Největší výhra! Někdejší lyžařská superhvězda Veithová je těhotná

Vídeň/Praha

Bývalá superhvězda sjezdového lyžování Anna Veithová čeká dítě. Jednatřicetiletá Rakušanka vystavila na svém Instagramu fotografii, na které jí manžel a trenér snowboardistů Manuel líbá těhotenské bříško. „Termín máme v červnu,“ prozradila později půvabná lyžařka ze Salcburska.

Foto: Profimedia.cz

Rakušanka Anna Veithová na snímku z října 2019.

Článek

Už loni v květnu, kdy ukončila svoji veleúspěšnou kariéru, naznačovala, že by dříve či později ráda přivedla na svět potomka. „Ale těhotná ještě nejsem," ujišťovala tehdy.

Nyní je ale všechno jinak...

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Anna Veith (@anna.veith)

„Cítím se plná lásky, budeme máma a táta. To je ta nejkrásnější věc na světě, největší výhra," svěřila se Veithová, bývalá soupeřka Ester Ledecké. Právě česká reprezentantka ji před třemi lety na olympijských hrách v Pchjongčchangu při senzačním triumfu v superobřím slalomu porazila o jedinou setinu sekundy.

Rodačka z Halleinu, dívčím jménem Fenningerová, je nejúspěšnější rakouskou lyžařkou uplynulé dekády. V super-G získala zlatou olympijskou medaili v Soči 2014, je rovněž trojnásobnou mistryní světa a dvojnásobnou celkovou vítězkou Světového poháru z let 2014 a 2015. V letech 2013 - 2015 byla třikrát v řadě vyhlášena rakouskou Sportovkyní roku.

Reklama