Hlavní obsah

Překvapení pro Ledeckou! Nadšená šampionka slavila další titul tancem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dvakrát operovaná klíční kost drží. Ester Ledecká ji naplno otestovala, když převzala Cenu Jiřího Stanislava Gutha-Jarkovského, která váží 29 kilogramů. „Je fakt těžká a jsem ráda, že jsem si nevyhodila záda. Přestože vím, jak těžká je, tak jsem se opět nerozcvičila,“ smála se Ledecká, která ocenění ve volbě sportovců získala podruhé, tentokrát za rok 2022, kdy obhájila olympijské zlato na snowboardu. Nebyl to jediný důvod k radosti, který zažila. A přibylo i jedno velké překvapení, jak uvidíte v následujícím videu.

Překvapení pro Ester Ledeckou. Dostala těžkou cenu a zatančila si. Přišel jí zahrát bratr JonášVideo: Sport.cz

 
Článek

„Dneska jsem složila státnice, jsem magistra, mám velkou radost,“ mohla se pochlubit během vyhlášení v sídle Českého olympijského výboru čerstvá absolventka oboru marketingová komunikace na Vysoké škole finanční a správní. „A všechny čtyři předměty za jedna, jsem šprtka,“ vtipkovala Ledecká s vědomím, že přípravě nemohla věnovat moc času.

„Měli jsme přípravný kemp v Itálii a Rakousku, takže jsem měla maximálně hodinu a půl každý den, což není moc, když jste unavení a moc vám to neleze do hlavy,“ přiznávala trojnásobná olympijská vítězka, jejíž jaro bylo ve znamení návratu na sníh a testování materiálu pro příští sezonu.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Ester Ledecká s Cenuou Jiřího Gutha-Jarkovského.

Studijního života se ale definitivně vzdát nehodlá. „Teď si chci studovat spíš pro sebe, co mě baví. Třeba kurzy fyziky,“ překvapí. „Já z ní maturovala, hrozně mě bavila a chtěla jsem jí studovat. Jenže ten rok zrovna rušili kombinované studium a prezenční pro mě nepřipadalo v úvahu, když dělám dva sporty,“ vysvětlovala.

Zatímco během vyhlášení vyprávěla o svých studijních úspěších, venku se pro ni chystalo ještě jedno překvapení. „Už vím!“ vykřikla, když slyšela první tóny a vyběhla k pódiu, na němž vystupoval její bratr Jonáš jako kytarista a zpěvák skupiny Cold Licks.

A dcera úspěšného skladatele a zpěváka Janka Ledeckého prokázala, že má rytmus v těle, když se pod pódiem nadšeně roztančila.

„Chtěla bych na bráchův koncert zajít častěji, ale mám rozjetou nějakou kariéru. Po ní budu skalní fanynka a budu pořád jen pod pódiem,“ slibovala Ledecká, která se teď chystá ještě na čtyři dny na italské ledovce a pak už na tradiční dovolenou spojenou s fyzickou přípravou na řeckém ostrově Lefkáda.

Reklama