Hlavní obsah

Tomba dostal při hádce pěstí od ruského turisty

PRAGELATO

Legendárního italského lyžaře Alberta Tombu napadl při hádce na hotelovém parkovišti v Pragelatu ruský turista. Trojnásobný olympijský vítěz dostal podle svých slov od muže ránu pěstí do obličeje poté, co ho gestem vyzval, aby uvolnil se svým vozem cestu. Tomba se nechal po incidentu ošetřit v nemocnici, kde lékaři vyloučili jakoukoli zlomeninu, a útočníka hodlá zažalovat.

Článek

"Odjížděl jsem z hotelu, ale cesta byla zatarasená, protože nějaký ruský turista nemohl nastartovat auto. Naznačil jsem mu, že si má pospíšit. On vystoupil a začal kopat do mého auta. Když jsem protestoval, dal mi hned pěstí," vylíčil Tomba událost.

Dvaačtyřicetiletý lyžař po ráně upadl do sněhu a raději se dal na ústup. "Bál jsem se, že by mohl pokračovat, tak jsem nastoupil do auta," uvedl robustní Ital, který v minulosti rovněž nešel pro ránu daleko.

Během kariéry proslul i svými četnými potyčkami s fotografy, kteří vyhlášeného bohéma pronásledovali. Jednoho "paparazziho" se famózní slalomář snažil zbavit úderem karate, po jiném hodil láhev šampaňského.

Reklama

Související témata: